1 juni 2020

Mededeling:

Het bestuur van onze Stichting is op zoek naar 'nieuw bloed'! Uitbreiding van ons bestuur is van harte welkom. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven persoon (m/v). Iemand die een groot hart heeft voor onze missie en geïnteresseerd is in de geschiedenis van het 18e Sqn NEI, hun bemanning (onze vaders, opa's en aanverwanten) en het nut van hun bestaan tijdens de tweede wereldoorlog en daarna.

Iemand die graag zijn of haar steentje wil bijdragen aan onze missie: Opdat Men Niet Vergeet . 

Met als doel: Het in herinnering houden van de vele vaders die tijdens WW II en kort daarna vochten in het 18e squadron NEI voor onze Vrijheid, Koningin en Vaderland.

De reden is, dat we vandaag afscheid hebben genomen van ons bestuurslid Arnold Berger. Arnold was er vanaf het begin erbij. Uiteraard respecteren we zijn besluit om te stoppen als penningmeester van onze Stichting. We danken Arnold voor zijn bevlogen inzet en passie.

Mocht je interesse hebben om aan te sluiten en in te stappen in ons bestuur (en je hebt mogelijk affiniteit met boekhouding en financiën), schroom niet en stuur een email naar 18sqnei@gmail.com

We zullen dan zeker contact met je opnemen.

Je bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Stichting Kinderen van het 18e Sqn NEI

Pieter Ward